PIECZONE ZIEMNIACZKI Z ROZMARYNEM

PIECZONE ZIEMNIACZKI Z ROZMARYNEM

Ilość porcji 2-4
Czas przygotowania 10-15
Patelnia

Główny wymagany składnik

Składniki

1-2 opakowania ziemniaczków ze skórką lub bez skórki Aviko
kilka gałązek świeżego rozmarynu
pieprz, sól, przyprawy

1. Wyjmij ziemniaczki z opakowania i pokrój na połówki.
2. Ziemniaczki, ułożone płaską powierzchnią na rozgrzanym grillu, smaż przez kilka minut aż się smakowicie zarumienią.
3. Ułóż porcję gorących ziemniaczków na desce, dopraw do smaku i ustrój listkami i gałązkami rozmarynu.
5. Możesz skropić porcję delikatnie odrobiną dobrej oliwy z oliwek (może być aromatyzowana rozmarynem).

Łatwiej być nie może ;) W kilka chwil gotowa idealna przekąska na grilla!

Inne inspiracje

Sugestie produktowe