Strona korporacyjnaAviko w gastronomii
Spotkajmy się przy stole!

Gluten Free!

czyli ulubione placki bez glutenu - dostępne już od dziś!

Ziemniaki naturalnie nie zawierają glutenu - to sposób, w jaki są z nich przygotowane produkty decyduje, czy ich późniejsze spożycie może mieć skutki uboczne dla osób z nietolerancją glutenu.

Każdy lubi placki ziemniaczane - podawane na słodko, z sosem mięsnym, z wędzoną rybą, pastą warzywną, zasmażane z serem jak pizza, czy podawane w zastępstwie bułki z burgerem.

Są oryginalne, pełne ziemniaczanego smaku i mają setki zastosowań.

Teraz są jeszcze lepsze! Bo bez glutenu!


Polecamy! Smacznego!

Co nowego?

Aviko ulubioną Marką w 2017!

Wyniki badania Ulubiona Marka Polaków/Polek 2017 ogłoszono podczas uroczystej gali w Hotelu Airport Okęcie.